top of page
Group 6.png
logo_stiloevora.png

TOTAL ÎN

SLUJBA MEDIULUI

Ne menținem poziția în topul furnizorilor de servicii în managementul deșeurilor pe piața din România, cu extindere pe piața internațională.

 

VALORILE NOASTRE

INOVATIE

Mediul înconjurător nu este decât reprezentarea spaţială a sufletului colectiv.

CALITATE

Ne respectăm promisiunile față de clienții noștri, angajații noștri și acționarii noștri. Facem ceea ce trebuie, la momentul potrivit, din motivul corect.

INTEGRITATE

Definim integritatea ca „a spune ce vom face și apoi a o face prin excelență”

Siguranță

Ne străduim să asigurăm siguranța deplină a angajaților noștri, a clienților noștri și a publicului în toate operațiunile noastre. Protecția împotriva accidentelor sau vătămărilor este primordială în tot ceea ce facem.

Cultura organizațională

Menținem o cultură de creștere în care angajații noștri își pot maximiza potențialul personal și profesional. Obiectivul nostru este să oferim un mediu în care oamenii să se bucure de ceea ce fac și să se mândrească cu munca lor. Dorim să transmitem impactul benefic pe care îl avem și să conștientizăm importanța unui mediu organizațional bine coagulat.

Relația cu clienții

Oferim clienților noștri cel mai bun serviciu posibil într-o manieră curtoasă și eficientă, arătând respect față de cei pe care suntem onorați să îi servim.

 

Viziune asupra viitorului

Obiectivul nostru este de a crea un mediu în care angajații autodidacți și independenți reușesc să își îndeplinească în mod consecvent angajamentele constitutive și să creeze un impact pozitiv prin interacțiuni cu clienții, comunitățile și colegii lor, bazându-ne întotdeauna pe valorile noastre ca organizație proactivă.

Anchor 1

SERVICIILE NOASTRE

GESTIONAREA DEȘEURILOR

​Servicii totale în managementul deșeurilor (ecologizare, colectare, transport și eliminare finală/ valorificare a deșeurilor periculoase și nepericuloase)

pexels-yogendra-singh-2480807.jpg
miha-rekar-LIel8q1XQsE-unsplash.jpg

SERVICII COMPLETE

 

​Lucrări de ecologizare și managementul solurilor contaminate, precum și redarea terenurilor in circuitul initial (servicii la cheie)

CONSTRUCȚII

Civile

Industriale

pexels-burst-544966.jpg

citiți despre toate serviciile noastre aici:

REALIZĂRLE NOASTRE

Societatea și-a definitivat Sistemul de Management Integrat, sistem ce cuprinde și componenta de mediu și modul ei de abordare la nivelul societății (de la managementul de top la angajați, cu responsabilități specifice).

 

În cadrul acestui proces, unitatea și-a realizat propria Politică a Sistemului de Management de Mediu, politică ce conține obiective precise, sustenabile și cu termene realiste de realizare.

 

S.C. STILO EVORA S.R.L. deține o politică documentată de prevenire a accidentelor, materializată printr-un Plan operativ de prevenire și management al situațiilor de urgență (PSI), precum și un Plan de prevenire și intervenție rapidă în caz de poluări accidentale.

 

Acestea tratează pericolele de pe amplasament, în special în legătură cu prevenirea accidentelor cu un posibil impact asupra mediului.

 

În urma implementării sistemului integrat de management al calității, activitatea societății noastre este certificată extern de către Societatea de Certificare TUV în urmă căruia a dobândit certificările:

ISO 9001:2015 – Sistem de Management al Calităţii;
ISO 14001:2015 – Sistem de Management de Mediu;

ISO 45001:2018 – Sistem de Management al Sănătăţii și Securității în Muncă

_MPS5035-504.png
_MPS5213-539.png
_MPS5222-541.png
_MPS4906-466.png
_MPS4913-470.png

PERMISE 

DE MEDIU

Autorizaţia de Mediu nr. 271 din 11.10.2011 – Transport deșeuri periculoase; Stație fluide de foraj; Colectare deșeuri periculose și nepericuloase.

 

Autorizația Integrată de Mediu nr. 4 – BH din 11.05.2016 pentru platforma de preluare, depozitare temporară, procesare, tratare, valorificare și eliminare finală, deșeuri periculoase și nepericuloase, inclusiv pregătire pentru reutilizare.

Group 8.png

DOTARI
TEHNICE

Autocamioane autorizate ADR pentru transport deseuri periculoase; 

Autovidanje autorizate ADR pentru transport deseuri fluide; 

Incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, excavatoare; 

Autotilitare si autovehicule transport personal; 

Sistem de pompare slamuri petroliere de tip SUPAVAC S125; 

Containere tip birouri. 

 

icon_se 2.png
bottom of page