top of page
Group 10.png

DESPRE NOI

S.C. STILO EVORA S.R.L. este o societate comerciala, cu capital integral privat, infiintata in anul 2009 si isi desfasoara activitatea in sectorul economic tertiar. 

 

S.C. STILO EVORA S.R.L.  este implicata in activitati de colectare / preluare, depozitare temporara, transport, tratare si valorificare/eliminare, inclusiv pregatire pentru reutilizare a unei game ample de deseuri periculoase si nepericuloase, si isi desfasoara aceste activitati pe baza autorizatiilor de mediu emise de autoritatile competente si cu respectarea reglementarilor de protectia mediului si de transport al deseurilor. 

PHOTO-2021-05-27-11-39-19.jpg

Societatea și-a definitivat Sistemul de Management Integrat, sistem ce cuprinde și componenta de mediu și modul ei de abordare la nivelul societății (de la managementul de top la angajați, cu responsabilității specifice). În cadrul acestui proces unitatea și-a realizat propria Politica a Sistemului de Management de Mediu, politica ce conține obiective precise, sustenabile și cu termene realiste de realizare.

 

SC STILO EVORA SRL deține o politică documentată de prevenire a accidentelor , materializată printr-un Plan operativ de prevenire și management al situațiilor de urgență (PSI), precum și un Plan de prevenire și intervenție rapida în caz de poluări accidentale. Acestea tratează pericolele de pe amplasament, în special în legătură cu prevenirea accidentelor cu un posibil impact asupra mediului.

 

Societatea Stilo Evora  deţine în România:

 

Autorizaţia de Mediu  nr. 271 din 11.10.2011 – Transport deșeuri periculoase;  Stație fluide de foraj; Colectare deșeuri periculose și nepericuloase.

 

Autorizația Integrată de Mediu nr. 4 –BH din 11.05.2016 - pentru platforma de preluare, depozitare temporară, procesare, tratare, valorificare și eliminare finală, deșeuri periculoase și nepericuloase, inclusiv pregătire pentru reutilizare. 

VIZIUNEA

Scopul nostru este de a crea un mediu în care angajații autodidacți și proactivi reușesc să își îndeplinească în mod constant angajamentele constitutive și să creeze un impact pozitiv prin interacțiunile cu clienții, comunitățile și colegii lor, bazându-ne întotdeauna pe valorile noastre ca organizație proactivă.

Performanță și fiabilitate

Respectăm toate rapoartele de reglementare și cerințele legale. Performanța este furnizată în mod fiabil, în conformitate cu toate reglementările locale și de stat pentru a se asigura că serviciile furnizate la cel mai înalt nivel sunt în același timp.

Servicii personalizate si dedicate

Procesele și serviciile noastre de colectare a deșeurilor sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor fiecărui client, în funcție de cerințele specifice. Personalizăm serviciile pentru a ne asigura că oferim un raport calitate-preț imbatabil și luăm în considerare diferitele provocări ale infrastructurii și profiluri de risc.

Capacitate

Avem capacitatea de a gestiona și procesa toate deșeurile, de la etapa inițială până la faza de eliminare, astfel încât clienții noștri să beneficieze de un pachet complet de servicii și să le acoperim nevoia de a solicita suport suplimentar.

 

Durabilitate și valoare de mediu

Oferim beneficii economice, sociale și de mediu, prin monitorizarea performanței generale și a tuturor operațiunilor noastre, în special. Implementarea practicilor de afaceri durabile îmbunătățește valoarea și eficiența pe care le oferim clienților noștri.

Responsabilitate socială

Modelul nostru de afaceri este axat pe clienții și comunitățile pe care le deservim, așa că ne străduim să le transformăm viața prin tot ceea ce le oferim.

icon_se.png

Vizualizați prezentarea companiei noastre în engleză sau rusă:

english
russian
bottom of page