top of page

DE CE NOI?

Inspirație la fiecare pas

1

Performanță și fiabilitate

Respectăm toate rapoartele de reglementare și cerințele legale. Performanța este livrată în mod fiabil, în conformitate cu toate reglementările locale și de stat pentru a ne asigura că serviciile oferite la cel mai înalt nivel, prezintă în același timp sustenabilitate.

2

Servicii personalizate și dedicate

Procesele și serviciile noastre de colectare a deșeurilor sunt adaptate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client, în funcție de cerințele specifice. Personalizăm serviciile pentru a ne asigura că oferim un raport calitate- preț imbatabil și ținem cont de diversele provocări ale infrastructurii și profilurilor de risc, specifice fiecărui client.

3

Capacitate

Avem capacitatea de a gestiona și procesa toate deșeurile, din stadiul incipient și până la faza de eliminare, astfel încât clienții noștri beneficiază de un pachet complet de servicii și acoperim nevoia lor de a solicita suport ulterior.

4

Sustenabilitate și valoare mediului înconjurător

Oferim beneficii economice, sociale și dedicate mediului înconjurător, prin monitorizarea performanței generale și a tuturor operațiunilor noastre, în mod specific. Implementarea practicilor de afaceri durabile îmbunătățește valoarea și eficiența pe care le oferim clienților noștri.

5

Responsabilitate socială

Modelul nostru de afaceri se centrează în jurul clienților și comunităților pe care le deservim, prin urmare ne străduim să le transformăm viața prin tot ceea ce le oferim.

bottom of page