top of page
Screenshot 2021-09-09 at 11.26.14.png

ADMINISTRATOR STATUTAR

Faur Iulius Claudiu

Cred în forța organizației noastre pentru a depăși problemele de concentrare în direcțiile importante, hotărâre și asumare a deciziilor îndrăznețe. Suntem parte a unei prosperități colective, de durată și participăm la construirea acesteia. Nu suntem o simplă entitate economică, suntem parte a societății și vrem să aducem o contribuție considerabilă la tot ce ne înconjoară.

My Story

Un mediu în schimbare rapidă ne oferă posibilitatea de a ne adapta și de a progresa. Fiecare zi înseamnă o nouă provocare și o nouă soluție pentru noi, ca organizație. Punem pe primul loc corectitudinea și relația cu clienții noștri. Acesta este modul în care integritatea și loialitatea deservesc pe termen lung.

 

Aleg să fac parte din soluție. Aleg să îmi fac vocea auzită. Aleg să pun oamenii pe primul loc. Aleg să fac incluziunea și diversitatea esențiale pentru tot ceea ce facem la Stilo Evora. Și aleg să-mi învăț fii că progresul nu vine niciodată în linie dreaptă, iar succesul se bazează nu numai pe rezultatele pe care le obținem, ci și pe modul în care le obținem. Lecțiile pe care le predăm tinerilor de astăzi le vor modela punctele de vedere și societatea noastră pentru generațiile viitoare.

 

Avem o perspectivă globală, pregătire tehnică și capacitate de livrare internațională, pentru a rezolva chiar și cele mai complexe probleme de mediu. Prin inovație, integritate, expertiză tehnică și gestionare eficientă a proiectelor, vom oferi rezultate excepționale, cu accent pe soluții reale de afaceri.

 

Combinăm și echilibrăm obiectivele fiecărui proiect, cu așteptările părților interesate și cu cerințele de reglementare. Protejăm mediul, permitem creșterea afacerii și protejăm bunăstarea socială. Suntem un partener de încredere, dedicat inovației și îmbunătățirii continue.

 

Familia Stilo Evora își găsește fundamentul succesului în membrii săi capabili și puternici. Ne angajăm să avem grijă unul de celălalt, de clienții noștri, de comunitate și de mediu.

CONTACT

Str. Calea Republicii, nr. 5, mun. Marghita, jud. Bihor, România, 415300

0259 362 093

bottom of page